week 33 (13 t/m 19 aug.)
Maandag
falafel met tahinsaus en flatbread
batata harra (aardappeltjes met komijn en kurkuma)
venkel met gember, granaatappel en limoen
groene salade
Dinsdag
kuku met sperziebonen en gekarameliseerde ui (eiergerecht)
Perzische aardappelsalade met dille
watermeloen met feta en munt
groene salade
Woensdag
brie-walnootquiche met rode ui
bulgur met citroen-roomsaus
gemengde groene salade met tomaatjes, olijf en pitten
Donderdag
Spaanse spinazie met kikkererwten en geitenkaas
kruidige krieltjes uit de oven met rozemarijn
frisse bietjessalade met mandarijn
bonte groene salade
Vrijdag
bladerdeeghapje met geitenkaas, dadel en walnoot
rijst met uienchutney
courgette uit de oven met baharatkruiden en Parmezaan
gemengde groene salade
Zaterdag
Panangcurry met courgette, paprika, tofu en pinda
basmatirijst
rijstnoedelsalade met edamame, mango en pinda
groene salade
Zondag
gesloten