week 4 (21 t/m 27 jan.)
Maandag
frittata met prei en geitenkaas
rozemarijnaardappeltjes uit de oven
Marokkaanse wortelsalade met rozijnen en appel
groene salade
Dinsdag
Indiase groentencurry
basmatirijst
koolrabisalade met yoghurt en munt
groene salade met paprika, cashewnoten en ananassalsa
Woensdag
Spaanse spinazie met kikkererwten en geitenkaas
kruidige krieltjes met rozemarijn
mais-tomaatsalade met verse salsa-verde en pijnboompitten
groene gemengde salade
Donderdag
groentenragout met rookkaas
basmatirijst
salade Nicoise met brie
gemengde groene salade
Vrijdag
bladerdeeghapje met dadel, walnoot en geitenkaas
bulgur met basilicum-tomatensaus
courgette met Baharatkruiden en Parmezaanse kaas
groene salade
Zaterdag
taartje van aardappel, ui en kaas
kruidige linzen met dille
frisse bietjessalade met appel
gemengde groene salade
Zondag
gesloten