week 3 (18 t/m 24/1) :
Maandag
aubergine pahi met gebakken tofu (Sri Lanka)
basmatirijst
wortel-kokossalade
groene salade met mango en cashewnoten
Dinsdag
Iraanse groentestoofpot met gedroogde limoen, feta en walnoten
kurkumarijst
rode biet met yoghurt en munt
groene salade
Woensdag
aardappelquiche met ui en gruyere
linzen uit de oven met dille en sjalotjes
Waldorfsalade
gemengde groene salade
Donderdag
geroosterde wintergroenten met salie en amandelen
romige aardappelpuree
rode koolsalade met mandarijn, rozijnen en pijnboompitten
groene salade
Vrijdag
kruidige groentenquiche met geitenkaas
basmatirijst met venkelcrême
gemengde groene salade met tomaatjes en pitten
Zaterdag
curry-eieren met basmatirijst
gewokte tempeh met citroengras
gado-gado met pindasaus
frisse komkommersalade met paprika
Zondag
gesloten