week 22 (28 mei t/m 3 juni)
Maandag
focaccia met rozemarijn
gegrilde groenten
linzen met mozzarella en basilicumolie
groene salade
Dinsdag
aardappeltortilla
worteltjes met komijn en koriander
quinoasalade met avocado en edamame
groene salade
Woensdag
geitenkaas uit de oven met dadelchutney
witte basmatirijst
fijne wortelsalade met kaneel en kokos
groene gemengde salade
Donderdag
gegrilde aubergine met hummus
risotto met Parmezaanse kaas
sperziebonensalade met paprika en walnoot
gemengde groene salade
Vrijdag
courgettetaart met zongedroogde tomaat, pittige kaas en aubergine
basmatirijst met basilicum-tomatensaus
tomatensalade met basilicum em mozzarella
frisse groene salade
Zaterdag
stoof van bataat en venkel met baharatkruiden en Turkse kaas
bulgurpilav met paprika en rozijnen
Piyaz (Turkse bonensalade)
groene salade
Zondag
gesloten