week 34 (19 t/m 25 aug.)
Maandag
tomaatjes uit de oven met balsamicoazijn
puylinzen met geroosterde ui en hazelnoten
pastasalade met pesto en huisgemaakte pesto
groene salade
Dinsdag
Imam Bayildi (Turkse gestoofde aubergine)
Batata harra (komijnaardappeltjes)
Piyaz (Turkse bonensalade)
groene salade met feta en amandelen
Woensdag
Chili con noten met Parmezaanse kaas
witte basmatirijst
venkelsalade met mandarijn, dille en pijnboompitten
groene gemengde salade
Donderdag
Mediterrane groentequiche met tomaatjes
bulgur met tijm-tomatensaus
sperziebonensalade met walnoot
bonte groene salade
Vrijdag
geroosterde aubergine met hummus
risotto met Parmezaanse kaas
bietjessalade met misodressing en walnoten
groene gemengde salade
Zaterdag
geroosterde tomaat met linzen, dille en blauwe kaas
rijst met basilicum-tomatensaus
salade van paprika en avocado
groene salade
Zondag
gesloten