week 8 (19 t/m 25 feb.)
Maandag
stoof van zoete aardappel en venkel met baharatkruiden
bulgurpilav met rozijnen en amandelen
salade van borlottibonen met komkommer en olijven
groene salade
Dinsdag
Indiase groentencurry met rode linzen en kokosmelk
basmatirijst
raita van rode bietjes
groene salade met mango en cashewnoten
Woensdag
knolselderij uit de oven met linzen, hazelnoot en munt
bulgur met champignonsaus
groene gemengde salade met olijven, tomaatjes en pitten
Donderdag
pastinaak en wortel uit de oven met zachte geitenkaas en walnoot
bulgur met citroen-roomsaus
Mediterrane salade met pijnboompitten
gemengde groene salade
Vrijdag
kofte (kruidige linzen-walnotenballetjes) met yoghurtsaus
couscous met zongedroogde tomaatjes
komkommersalade et rode pepertjes, radijs en sesam
frisse groene salade
Zaterdag
pompoen-spinaziequiche met oosterse kruiden
couscous met tahin-yoghurtsaus
geroosterde paprikasalade met kaas
groene salade
Zondag
gesloten