week 19 (10 t/m 16/5) :
Maandag
Indiase groentecurry met rode linzen
basmatirijst
komkommerraita
groene salade met paprika, pinda en ananassalsa
Dinsdag
spanakopita: spinazietaart van filodeeg met pecorino
bulgurpilav met paprika en rozijnen
piyaz: Turkse bonensalade
groene salade
Woensdag
geroosterde groenten met walnoot en verse kruiden
aardappelpuree met pastinaak
gemengde groene salade met pompoenpitten en geitenkaas
Donderdag
geroosterde tomaat met linzen, dille en blauwe kaas
risotto met citroenrasp
waldorfsalade
bonte groene salade
Vrijdag
Mediterrane groentenquiche
bulgur met cashewnoten-sinaasappelsaus
tomatensalade met mozzarella en basilicum
groene salade
Zaterdag
bladerdeeghapje met geitenkaas, walnoot en dadel
rijst met zuidvruchtensaus
courgette uit de oven met Mediterrane kruiden en Parmezaan
groene salade
Zondag
gesloten