week 5 (27/1 t/m 2/2)
Maandag
Samfaina (Spaanse ratatouille)
rijst uit de oven met krenten en kikkererwten
groene salade met venkel, feta, sinaasappel en dadel
Dinsdag
Maakouda batata met aubergine (Marrokaanse aubergine-aardappel-omelet)
pittige worteltjes met komijn en koriander
freekeh salade met tuinbonen, avocado en amandelen
groene salade
Woensdag
geroosterde tomaat met linzen, dille en blauwe kaas
bulgur met citroen-roomsaus
fijne wortelsalade met kaneel en kokos
groene gemengde salade
Donderdag
spruitjes met rode ui in balsamico-walnootsaus
paddestoelenrisotto
rodekoolsalade met mandarijn, rozijnen en pijnboompitten
groene salade
Vrijdag
galette met champignons, gekaremeliseerde ui en verse tijm
romige aardappelpuree
wortelsalade met gember en bietjes
groene gemengde salade
Zaterdag
gegratineerde groentemoussaka
basmatirijst met yoghurt-dadelsaus
Salade Nicoise met brie
groene salade
Zondag
gesloten