week 39 ( 24 t/m 30 sep. )
Maandag
stoof van zoete aardappel en venkel met Bharatkruiden en Turkse kaas
bulgurpilav met paprika en rozijnen
Piyaz (Turkse bonensalade)
groene salade
Dinsdag
Italiaanse Ribolita van kikkererwten met walnoten-rucola-pesto
pastinaak-aardappelpuree
groene salade met tomaat en mozzarella
Woensdag
brie-walnoot-quiche met rode ui en broccoli
bulgur met mierikswortelsaus
gemengde groene salade met olijf, tomaatjes en pitten
Donderdag
Marokkaanse groententajine met abrikozen en amandelen
couscous
Mediterrane salade met geitenkaas en pijnboompitten
groene salade
Vrijdag
geroosterde aubergine met hummus
risotto met citroenrasp
sperziebonensalade met paprika en walnoot
gemengde groene salade
Zaterdag
groentenlasagne
basmatirijst met basilicum-tomatensaus
salade met tomaatjes, basilicum en mozzarella
groene salade
Zondag
gesloten