Weekmenu


WEEK 13 (27 maart t/m 2 april)

Maandag
gebakken rijst met kappertjes-citroen dressing
Siciliaanse caponata
radicchio salade met rozijnen en walnoten

Dinsdag
freekeh met pompoen, hazelnoten, olijven en dille-yoghurt
gebakken witte kool met misoboter
groene salade

Woensdag
Marokkaanse bonenstoof met aubergine en knoflookcouscous
gegrilde aubergine met yoghurt en harissa boter
frisse groene salade

Donderdag
groentelasagne
geroosterde wortelen uit de oven met geklopte feta en walnoten
groene salade

Vrijdag
paddenstoelenquiche
geroosterde pastinaak met cannellinibonenspread
salade met wite kool, komkommmer en peterseliepesto

Zaterdag
appel-gembercurry
met rijst en peterselietoast
salade met ingelegde uitjes, komkommer en raita

© 2022 Enig Alternatief
Een website van Netnog websites