Skip to main content

 

Weekmenu

WEEK 38 (15 t/m 21 september)

Maandag
gekruide rijst uit de oven
geroosterde mais met zout en honing, geroosterde pompoen
peterselie-yoghurt, groene salade

Dinsdag
romige boterbonen met ricotta en gesmoorde sjalot
geroosterde courgette, citroen-rozemarijn aardappeltjes
groene salade

Woensdag
auberginecurry met basilicum en tamarinde
rijst, romige kikkererwten
frisse salade

Donderdag
romige tomatencurry, rijst
uientaart met comté
groene salade met ingelegde groenten

Vrijdag
romesco met gegrilde ui en prei
linzen-zongedroogde tomatenburgertjes
spelt, kruidenyoghurt, frisse salade

Zaterdag
aubergine en gekruide kikkererwten in tomatensaus met feta
bulgur met rozijnen, olijven, amandelen en verse kruiden
salade met tomaat, komkommer en granaatappelmelasse-dressing

Zondag
21 september vullen wij weer een kraam op de Groenmarkt! Kom je ook?
Stadsboerderij de Korenmaat – Marius van Beeklaan 5
11.00 – 16.00 uur