WEEK 21 (19 t/m 26 mei)
Maandag
tomaten-bonenstoof met Nieuw Zeelandse spinazie
focaccia met rozemarijn en zeezout
frisse salade
Dinsdag
gratin van prei en stengel ui met linzen, croutons en feta
aardappelsalade met pesto-mayo
frisse salade
Door stroomnetwerkzaamheden die zorgen dat wij vandaag helemaal geen stroom hebben, hebben wij helaas moeten besluiten dicht te blijven vandaag.
Sorry aan iedereen die zin had om te komen eten, wij hadden vandaag graag gekookt voor jullie!
Woensdag
rode curry van knolgroenten, rijst
bladerdeeg gevuld met linzen en zongedroogde tomaten
frisse salade met ingelegde groenten
Donderdag
burgers van spelt en spinazie,
aardappelpuree met bladgroenten, geroosterde groene asperge
pesto-mayo, salade
Vrijdag
fritatta van groene asperges en bladgroenten
bieten met quinoa, noten, rozijnen en verse kruiden
groene salade
Zaterdag
curry van zoete aardappel en kikkererwten
gekruide rijst, maanzaad-kerrie crackers, yoghurt
salade met ingelegde groenten