Skip to main content

 

Weekmenu

WEEK 46 (10 t/m 16 november)

Maandag
geroosterde groenten met harissa, amandelen, feta en verse kruiden
rode bieten hummus, pita
salade met ingelegde groenten

Dinsdag
okonomiaki (Japanse pannenkoek met kool)
peterseliewortel in soja-sesamsaus met gebakken uitjes en srirachamayo
rijst met zeewier en kikkererwten
frisse salade

Woensdag
bonenburger op een briochebol met cheddar, augurk, ingelegde kool
rozemarijn aardappeltjes met citroen-mayo
coleslaw en frisse groene salade

Donderdag
groene lasagne met spinazie, boerenkool en broccoli
gekaramelliseerde radicchio met honing en rozemarijn
groene salade

Vrijdag
harissa-limabonen-aubergineballetjes
met aubergine-paprikaconfit, yoghurt en groene rijst
frisse salade

Zaterdag
gepofte zoete aardappel met druiven, boerenkool en geitenkaas
spelt, kool met komkommer en peterseliepesto
groene salade