Skip to main content

 

Weekmenu

WEEK 47 (17 t/m 23 november)

Maandag
boterbonen in tomatensaus, rijstpilav met rozijnen
bladerdeegpakketjes met kool, prei en oude kaas
gemengde salade

Dinsdag
geroosterde pompoen, gekruide kikkererwten en peterselie-chermoula
bladerdeeg gevuld met courgette en geitenkaas
gemengde salade

Woensdag
kikkererwten in amandel-roomsaus met zongedroogde tomaten
geroosterde pompoen met za’atar, couscous
frisse salade met ingelegde kool

Donderdag
linzenstoof met wortel en miso
geroosterde aardappeltjes met harissa en rozemarijn
frisse salade

Vrijdag
Shephards pie van linzen en paddestoelen
gepofte biet met balsamico en tijm
frisse salade

Zaterdag
zoete aardappel-pindacurry met kikkererwten en boerenkool
koriander, yoghurt, samosa
groene salade