Skip to main content

 

Weekmenu

WEEK 9 (26 februari t/m 3 maart)

Maandag
in ahornsiroop geroosterde wortelen met yoghurt en harissa
komijn aardappeltjes
sinaasappel-bietensalade

Dinsdag
zoete aardappelcurry met kikkererwten
gerookte tofu, kokosyoghurt met peterselie
rijst en salade

Woensdag
witlof uit de oven met romesco en hazelnoten
gierst met aubergine, kikkererwten en feta
groene salade

Donderdag
rode linzen dahl
raita van courgette, rijst
naan, groene salade

Vrijdag
geroosterde zoete aardappel met citroengrasdip
zwarte bonenstoof, quinoa
groene salade

Zaterdag lunch
huisgemaakte soep
met focaccia met rode ui en olijven
~of~
desembrood met romesco en hummus

Zaterdag diner
hartige taart met wortelgroenten en sinaasappel
witlofsalade met walnoten, geitenkaas en appel
groene salade