Skip to main content

 

Weekmenu

WEEK 20 (13 t/m 19 mei)

Maandag
gele curry met kikkererwten, prei, kokos en cashewnoten
raita met komkommer en hyssop, rijst
frisse salade

Dinsdag
witte asperges met zeekraal en boter-mosterdsaus
aardappelsalade met verse kruiden, bleekselderij en groene dressing
salade

Woensdag 
bosbietjes met feta, balsamico en pijnboompitten
orzo met tuinbonen, munt en doperwtenpesto,
groene salade

Donderdag
risotto met zevenbladpesto
bladerdeeg gevuld met linzen en zongedroogde tomaatjes
frisse salade

Vrijdag
Spanakopita (Griekse feta-spinazietaart)
geroosterde tomaatjes met linzen, ingelegde rode ui en zevenblad-dressing
groene salade

Zaterdag
pita met geroosterde groenten en feta
gekruide kikkererwten met hot honey
baba ganoush en frisse salade


maandag 20 mei zijn wij gesloten ivm 2e Pinksterdag!