Skip to main content

 

Weekmenu

WEEK 41 (7 t/m 13 oktober)

Maandag
rode bieten-rijst burgertjes
geslagen courgettes met tomatensalsa en cannellinibonen dip
groene salade

Dinsdag
okonomiaki (Japanse pannenkoek met spitskool)
geroosterde pompoen met gebakken uitjes, siracha mayonaise
groene salade met ingelegde kool en gegrilde aubergine

Woensdag 
geroosterde tomaten met chili en gember
sperzieboontjes in kruidige tomatensaus, Arabische samosa
salade met kikkererwten

Donderdag
paprika-tomatenstoof met komijn
hartige taart van wortel en feta
gemengde groene salade

Vrijdag
pompoenstoof met kikkererwten, pruimen en abrikozen
couscous met olijven, bladerdeeghapje met geitenkaas en chutney
groene salade

Zaterdag
rode linzen dahl met pompoen
spinazie met limoen en koriander, yoghurt
salade met fris-zure rode kool