Skip to main content

 

Weekmenu

WEEK 44 (3 november t/m 9 november)

Maandag
geroosterde groenten uit de oven met feta
rijstpilav met rozijnen en verse kruiden, hummus
groene salade

Dinsdag
gesmoorde kool met misoboter
gebakken groenten in soja-sesam-chilisaus, rijst, tempeh
groene salade

Woensdag
pompoen met za'atar, kikkererwten, dadels en dille 
geroosterde kool met komkommer en geitenkaas raita
frisse salade

Donderdag
zoete aardappel met mais, zwarte bonen,mais, zure room en koriander
tempeh shoarma, pita, knoflooksaus
ingelegde kool en groene salade 

Vrijdag
geroosterde pompoen met miso, tahin, chili, gember en bosui
bloemkoolfritters met citroen-mayonaise
groene salade

Zaterdag
bladerdeeg gevuld met boerenkool, palmkool, pompoen en feta
zachte zwarte bonenstoof met zongedroogde tomaten
frisse salade