Skip to main content

 

Weekmenu

WEEK 43 (21 t/m 29 oktober)

Maandag
gestoofde prei met mosterd-botersaus
gekneusde aardappeltjes uit de oven met rozemarijn en kappertjesmayonaise
groene salade met kool

Dinsdag
paprika-tomatenstoof
gierstburgertjes met feta
groene salade met romige kikkererwten

Woensdag 
pompoentaart met rozijnen, harissa en dille
olijvensalade met paprika, peterselie en walnoten
groene salade

Donderdag
rösti van pastinaak en aardappel
met gebakken tomaten, oregano, kappertjes en crème fraîche
rode kool salade, groene salade

Vrijdag
kruidige geroosterde pompoen met yoghurt en krokante uien
hummus, kerrie-maanzaad crackertjes
ingelegde komkommer met gember, groene salade

Zaterdag
geroosterde rode biet met harissa en tahin saus
linzen met zongedroogde tomaten en basilicum, pita
groene salade met ingelegde groenten