Skip to main content

 

Weekmenu

WEEK 16 (15 t/m 21 april)

Maandag
tandoori kikkererwten, geroosterde aubergine
en gekarameliseerde zoete aardappel
cannelinibonen dip, salade

Dinsdag
aubergine gevuld met amandel, peterselie en gepekelde citroen
couscous met doperwten, abrikoos en amandel
salade

Woensdag
groene lentequiche met doperwtjes, spinazie en groene asperges
geroosterde wortel in citroen, ahornsiroop en tofu-tahin ricotta
frisse salade

Donderdag
geroosterde groentjes uit de oven met harissa en baba ganoush
bulgur, feta, gerookte amandelen
salade met ingelegde ui

Vrijdag
risotto met doperwten-muntpesto en groene asperges
bladerdeeghapje met geitenkaas en chutney
groene salade

Zaterdag
witte bonenstoof met feta en dille
couscous, bladerdeeghapje met spinazie en feta
frisse salade