Skip to main content

 

Weekmenu

WEEK 42 (13 t/m 19 oktober)

Maandag
geroosterde groenten met gekruide kikkererwten
couscous, verse kruiden, yoghurt en harissaboter
gemengde salade

Dinsdag
zoete aardappelstamppot met prei, andijvie, pompoen en oude kaas
gesmoorde rode uitjes, walnootkruim
frisse salade

Woensdag
miso-aubergine met boterbonendip
gekruide rijst, pompoen met sojasaus en limoen, crumble van tempeh
frisse salade met komkommer

Donderdag
quiche met prei, dille, ricotta en zachte geitenkaas
venkel met boterbonenpuree & venkel chimmichurri
frisse salade

Vrijdag
zwarte bonenstoof, geroosterde zoete aardappel, koriander, kokos
geroosterde tomaten met gember en chili
groene salade

Zaterdag
shakshuka met kikkererwten en harrissayoghurt
linzen-zongedroogde tomatenburgertjes
frisse salade