Skip to main content

 

Weekmenu

WEEK 27 (8 t/m 14 juli)

Maandag
zacht gegaarde venkel met kappertjes en chili
geroosterde tomaat met citroenyoghurt|
rijst, groene salade

Dinsdag
paprika-tomatenstoof met feta en dille
flatbread, falafel, baba ganoush, kruidige kikkererwten
salade met ingelegde groenten

Woensdag 
gevulde courgette met doperwtenpuree en geitenkaas
couscous met verse kruiden, boterbonendip
groene salade

Donderdag
citroenrijst met courgette, ricotta en pijnboompitten
filodeeg gevuld met linzen en zongedroogde tomaten
tomatensalade met verse kruiden, groene salade

Vrijdag
gele curry met mango, mais en courgette
sesamcrackers, dadelhummus
ingelegde komkommer, groene salade

Zaterdag
ovenschotel met gnocchi, rode bosui, artisjok, doperwten en ricotta
bladerdeeg gevuld met geitenkaas en basilicumpesto
frisse salade